Over Vivian Hesen Fotografie

 

Vivian Hesen Fotografie is een klein bedrijfje dat zich specialiseert in het maken en bewerken van foto’s.

Ik ben een jonge fotograaf die erg enthousiast is over haar passie.
Wat in 2009 als een hobby begon, is in de loop der jaren steeds professioneler geworden. Hierdoor heb ik in 2014 de beslissing genomen om mij in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd wel geïnteresseerd geweest in fotografie. Regelmatig nam ik de analoge camera van mijn ouders mee als ik op pad was met de pony’s. Ik vond het prachtig om foto’s te maken van pony’s in actie en zat altijd vol spanning te wachten tot het rolletje ontwikkeld was.

Een foto is een herinnering voor altijd vastgelegd.

In 2009 kreeg ik een digitale spiegelreflexcamera (Nikon D90) tot mijn beschikking. Dit gaf mij de mogelijkheid om meer instellingen aan te passen, waardoor de kwaliteit van mijn foto’s vooruit ging. In 2013 heb ik een nieuwe (eigen) camera aangeschaft, de Nikon d600, waardoor ik als fotografe verder kan groeien.

Hoewel mijn passie begonnen is met het fotograferen van paarden en evenementen, ben ik inmiddels uitgebreid naar mensen, bruiloften en feesten.
Ik houd er van om mezelf uit te dagen, nieuwe dingen te proberen en mooie foto’s te maken die nét iets anders zijn dan de rest.

Vivian